Thursday, April 18, 2013

bOLiNG mEgAmALL (ENTRY TERPERAM LAGI)

Assalammualaikum :)

sabtu lepas ada acara main boling seluruh family warga petronas opis abah aku...so kami pun tidak melepaskan peluang menjoinkan diri la ye kawan2...mmg dari zaman bujang lagi...aku akan join ape2 pun event yang company abah buat...dan biasanya aku akan ajak kekasih hati aku yang sekarang dah jadi encik suami untuk menghadirkan diri sekali...parent aku mmg sporting ok...no wonder hubungan kami dapat restu yang gilang gemilang...hahahahahahah...disebabkan encik suami mmg dah biasa....maka beliau amatlah teruja...lagi2 main bowling ok...dah lama dia kata x main...apatah lagi practise...huhuuhuhuh..

sO hari tu jugakla pagi2 ada larian kitar semula yang aku citer kat entry sebelum ni...ehehhehe..giler kentang gagah kan abah ngn encik suami...kul 3 ptg tu pulak pegi main bowling...tghari tu sempat lagi kami anak beranak pergi kenduri kawin..kan sekarang musim kenduri...sampai 3 majlis kenduri kteorang pergi...jadi of cos la terlambat nak pergi main bowling...hohohohohoho

so, kebetulan pulak pakwe che su ada...kteorang saje je ajak dia...family aku mmg sporting....maknanya yang main sebenar2nya adalah...abah, encik suami, bella dan wan...aku dgn mak just jadi pemerhati..affan pulak duk sibuk main lari2...(anak aku ni x sah kalau x berlari)....dan ada kalanya dia main bola boling yang atas rak yang disediakan tu...tolak sana...tolak sini...nak angkat mmg x bolehla kan...berat nak mampuih...hahahahaahha...alahai anak ummi....:)

tanpa membuang masa dan tenaga...(masa kerja pun dah habis)...aku rasa better korang tonton pic yang kteorang snap masa kejadian.....mmg seronok la wei....berkumpul bersama2...dan family kami dapat tempat ketiga...cayalah!!!! dapat hamper besar gabak...dan baucer parkson....(yang ni kami bg pada wan)...hehehehehe...yabedabedoooo...

affan nak bola ...:)


abah tgh tunjuk skill...

score mereka2...

power puff gurls in the house!!!

amboi2 affan sampai menjinjit...

gaya 1

gaya 2


port kami...encik suami punyer turn...

hamper yang disediakan..

family warga kerja Petronas :)

ummi ngn affan

si hero ni dahaga..

pandainye dia minum air guna straw...

che su dapat hamper...(wakil family kami)

dapat baucer parkson...

bergaya dengan hamper...

bakal adik ipar koi...so sweettt :}


ayah ngan affan ...my heros...

kami...

my mom kusyuk tgk score...hahahahahah
p/s: mmg best walaupun masing2 penat....yang penting family kami dapat hadiah....dan masing2 enjoy ...harap2 lain kali ada lagi aktiviti main boling ni...x kisahlah sape yang anjur kan...sape yang ajak..sape yang saje2 nak main...hohoohohohoho....walaupun family aku ni ada berapa ketul je...tapi kami sentiasa memanfaatkan masa yang ada ni sebaik-baiknya..ehhhehehehe...luv u alls...muah...


1 comment:

  1. ikut muka puan badan muka ayah.. comel affan ni :)

    ReplyDelete